Ga naar de inhoud

 

Wat doen wij?

Stichting ADAVOC wil de sociaal-economische leefomstandigheden versterken en de rechten van kwetsbare mensen (met focus op weduwen, wezen, jongeren) en gemeenschappen bevorderen in het oosten van de Democratische Republiek Congo (DRC).
Wij werken samen met lokale changemakers en sluiten zo aan bij de intrinsieke motivatie, die er is bij de lokale bevolking om mogelijkheden te creëren op het gebied van (beroeps)onderwijs, ondernemen en landbouw/veeteelt.

Cöordinator Voorzitter en Initiatiefnemer bij logo van stichting ADAVOC kantoor stichting ADAVOC in Bukavu Congo Ibanda Avenue du lac Aide aux Veuves et Orphelins au Congo

In Nederland is Stichting ADAVOC actief als steunstichting om bij te dragen aan de financiële middelen die nodig zijn voor het werk in Oost-Congo.
Stichting ADAVOC werkt ook mee aan kerkdiensten of verzorgt lezingen. Wilt u ook een actie voor ADAVOC organiseren of ons uitnodigen voor een presentatie over ons werk op uw evenement of in uw gemeente of vereniging? Of wilt u aan de slag als vrijwilliger in de projecten in Nederland of in Congo?
Neem dan contact met ons op!

Doneer