Ga naar de inhoud

Doneer

U kunt ons helpen door ons werk financieel te steunen. Dit kan eenmalig, door een gift over te maken op de bankrekening van onze Nederlandse steunstichting ADAVOC.
Stichting ADAVOC heeft een ANBI-status. Voor informatie over aftrekbaarheid, zie onderaan deze pagina.

Ja, ik doe mee!
QR-code doneren stichting Adavoc gift geven helpen anbi goede doelen
Scan met de camera van een mobiele telefoon deze QR-code
of klik op deze link

Of stort uw gift handmatig op de bankrekening van

Stichting ADAVOC Nederland
Bank: IBAN NL52 RABO 0106 385 712

Ook kunt u via PayPal een donatie doen:


dank geven goede doelen stichting Adavoc dankjewel dankbaar bus vervoer fondation Adavoc
DANK vanuit Congo!

Geven met belastingvoordeel

ANBI

Stichting ADAVOC is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en voldoet aan de eisen die de overheid daaraan stelt. Een ANBI-status betekent voor u dat giften aan onze stichting afgetrokken mogen worden van de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting.
Stichting ADAVOC NL is opgericht op 20 februari 2008 en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Middelburg onder nr. 20138209
ADAVOC is in het bezit van de ANBI-status sinds 1 januari 2010, RSIN nr. 819068184

Periodiek schenken

Met een periodieke schenking legt u een donatie schriftelijk vast voor een periode van minimaal 5 jaar. Hiermee zorgt u niet alleen dat Stichting ADAVOC het werk nog jaren kan voortzetten, maar ontvangt u ook een flink belastingvoordeel dat kan oplopen tot maar liefst 43 procent. Aan het afsluiten van een periodieke schenking zijn geen kosten verbonden. Wilt u meer weten over periodiek schenken, klik dan hier.
Om periodiek te schenken kunt u deze schenkingsovereenkomst downloaden en opsturen naar: Stichting ADAVOC, Oude Rijksweg 98, 4458 AL‎ ‘s Heer Arendskerke