+31 (0)6 20 03 10 27
Blaise Safari
x

Hulp aan weduwen en wezen

Adavoc is een stichting die hulp biedt aan vrouwen en kinderen die weduwe of wees zijn geworden door de burgeroorlogen in Congo.

Scholing

Adavoc schenkt schoolgeld, boeken en ander schoolmateriaal aan weeskinderen zodat zij een opleiding kunnen volgen.

Welzijn

Adavoc maakt een begin in het verbeteren van het welzijn van en het bieden van een toekomstperspectief aan weduwen, wezen en kinderen met een beperking.

Meehelpen?

Mogelijkheden

U wilt graag wat doen voor ADAVOC maar u weet niet in welk opzicht u hulp kunt bieden? Er zijn talloze mogelijkheden om Stichting ADAVOC te helpen.

Lees meer

Nieuws

More news

Over Adavoc

ADAVOC is een stichting die hulp biedt aan vrouwen en kinderen die weduwe of wees zijn geworden door de burgeroorlogen in Congo. De stichting is in de stad Bukavu in Congo door de lokale bevolking zelf opgezet. De leden van de stichting bekostigen uit eigen middelen de projecten van ADAVOC. Het Nederlandse bestuur: Wie zijn wij? Mevr. Blaise Safari Voorzitter - Mevr. W.N. Shabantu secretaris - Dhr. P. Platteeuw penningmeester - Dhr. P.P. den Boer adviseur Het Congolese bestuur: Mevr. K.S. Kamarashavu Coördinator - Mevr. T.M. Ilunga- Kabuya penningmeester en juridisch adviseur - Mevr. F. R. Fataki secretaris - Serge Kanyeba project leider

Fotos